Opened 4 years ago

Closed 18 months ago

#2519 closed defect (rejected)

Website tutorial animations error in IE9

Reported by: Ross Assignee:
Priority: P4 Milestone:
Module: Websites Keywords:
Cc: kzar, saroyanm Blocked By:
Blocking: Platform: Unknown
Ready: yes Confidential: no
Tester: Unknown Verified working: no
Review URL(s):

Description

Environment

http://beta.adblockplus.org/en/faq_basics

How to reproduce

  1. Navigate to URL above in IE9.
  2. Select [Show me how this is done] to display an animation.
  3. Observe no animation is played and error occurs.

Observed behaviour

The animation is not displayed/played (see IE9-Anims.jpg) and a JS error occurs in the console:

SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'getElementsByTagNameNS'
animation.js, line 118 character 3

Expected behaviour

The animation should play without errors.

Attachments (1)

IE9-Anims.jpg (276.9 KB) - added by Ross 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (11)

Changed 4 years ago by Ross

comment:1 Changed 4 years ago by kzar

Have you tested if this works properly on the existing site, or is it broken there too?

comment:2 Changed 4 years ago by kzar

  • Cc trev kzar added

comment:3 Changed 4 years ago by trev

  • Cc saroyanm added

Animations were targeting modern browsers from the very start, never meant to run in Internet Explorer. So I'm not surprised at all that they don't work in IE9, but I'm mostly certain that the same issue exists on the current site. In that case this shouldn't block #2035 and IMHO priority should be P4.

comment:4 Changed 4 years ago by kzar

  • Blocking 2035 removed
  • Priority changed from Unknown to P4
  • Ready set

comment:5 Changed 4 years ago by Ross

  • Summary changed from [adblockplus.org Anwiki to CMS migration] Animations error in IE9 to Website tutorial animations error in IE9

That makes sense. For later reference:

IE8: The links to display animations do not appear at all.
IE9: The links are displayed but animation fails and causes the error reported here.
IE10/11: The links are displayed and the animations play correctly/don't error.

comment:6 Changed 2 years ago by Ross

  • Tester set to Unknown

The comment above is still the case in IE8/IE9.

comment:7 follow-up: Changed 21 months ago by ire

This page no longer exists :(

comment:8 in reply to: ↑ 7 Changed 21 months ago by kzar

Replying to ire:

This page no longer exists :(

It does for me if I remove the beta subdomain from the URL, so http://adblockplus.org/en/faq_basics .

comment:9 Changed 21 months ago by fhd

  • Cc trev removed

comment:10 Changed 18 months ago by juliandoucette

  • Resolution set to rejected
  • Status changed from new to closed

This is no longer relevant.

Note: See TracTickets for help on using tickets.