Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

Last modified 3 years ago

#4395 closed defect (fixed)

Setting page is loaded non-populated on some systems

Reported by: oleksandr Assignee: oleksandr
Priority: P3 Milestone: Adblock-Plus-for-Internet-Explorer-1.6
Module: Adblock-Plus-for-Internet-Explorer Keywords:
Cc: oleksandr, sergz Blocked By:
Blocking: Platform: Internet Explorer
Ready: yes Confidential: no
Tester: Rraceanu Verified working: yes
Review URL(s):

https://codereview.adblockplus.org/29351560/

Description (last modified by oleksandr)

Environment

Windows 10, Anniversary Update. ABP issue-119-inject-css branch.

How to reproduce

  1. Build a devbuild based on 6f2c47a24e3b.
  2. Open IE and go to ABP settings

...

Observed behaviour

The settings page is not populated. The suscription list is empty. The page is not translated, the AA checkbox is not initialized.

Expected behaviour

Settings page should be initialized with values loaded from the plugin.

Change History (6)

comment:1 Changed 3 years ago by oleksandr

  • Review URL(s) modified (diff)
  • Status changed from new to reviewing

comment:2 Changed 3 years ago by abpbot

comment:3 Changed 3 years ago by oleksandr

  • Description modified (diff)
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reviewing to closed

comment:4 Changed 3 years ago by oleksandr

  • Milestone set to Adblock-Plus-for-Internet-Explorer-Next

comment:5 Changed 3 years ago by rraceanu

  • Tester changed from Unknown to Rraceanu

comment:6 Changed 3 years ago by rraceanu

  • Verified working set

Change successfully implemented, settings page loads correctly with AA enabled by default. Verified working on Windows 8 IE 10, Windows 10 IE 11, ABP version 1.5.856.

Last edited 3 years ago by rraceanu (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.