Opened 2 years ago

Last modified 23 months ago

#5471 new defect

video.foxnews.com displaying plugin error on videos

Reported by: traynard Assignee:
Priority: Unknown Milestone:
Module: Adblock-Browser-for-Android Keywords:
Cc: tpregueiro, mario Blocked By:
Blocking: Platform: Adblock Browser for Android
Ready: no Confidential: no
Tester: Unknown Verified working: no
Review URL(s):

Description

Environment

Verified on the following devices:
Huawei ALE-L21
Android version: 5.0.1

ZTE Z981
Android version: 6.0.1

Samsung S7
Android version: 7.0

NOTE: This works fine on Testobject. Only occurs on actual, physical devices.

How to reproduce

  1. Install current version of ABB on an android device
  2. Launch ABB and navigate to foxnews.com
  3. Tap on "Video" in the top navigation menu
  4. Wait for videos page to load

Observed behaviour

Error is displayed in place of the video: "A plugin is needed to display this content"

Setting "Plugins" in Settings > Display to "Enabled" does NOT resolve this issue. Additionally, Firefox for mobile and ABB iOS work fine.

Expected behaviour

Video thumbnail should display with the option to play the video.

Change History (3)

comment:1 Changed 2 years ago by jwangenheim

  • Cc tpregueiro mario added

comment:2 Changed 2 years ago by jwangenheim

I just tried to reproduce the issue on a Nexus 5X running Android 8.0 and ABB version 1.2. It takes a while until the thumbnail is shown and there is now visual indicator for the user to know, that the site is still loading something. But after 2-3 sec. the thumbnail is shown and I can play the video.

@t.pregueiro @m.koenig
Maybe we can check this on a couple of other phone when doing QA for ABB 1.3 and hopefully close this issue afterwards.

comment:3 Changed 23 months ago by diegocarloslima

  • Platform changed from Unknown / Cross platform to Adblock Browser for Android
Note: See TracTickets for help on using tickets.