Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

#5660 closed defect (fixed)

[webextensions] First run page not opened in Firefox 50

Reported by: Ross Assignee: mjethani
Priority: P3 Milestone: Adblock-Plus-3.0-for-Firefox
Module: Automation Keywords:
Cc: sebastian, trev, mjethani Blocked By:
Blocking: Platform: Firefox
Ready: yes Confidential: no
Tester: Unknown Verified working: no
Review URL(s):

https://codereview.adblockplus.org/29542859/

Description

Environment

ABP 2.99.0.1838beta
Firefox 50 / Windows 7

Could not reproduce in: Firefox 51+

How to reproduce

  1. Install ABP Firefox WebEx build.

Observed behaviour

The first run page is not opened.

Expected behaviour

The first run page to open on first install.

Change History (10)

comment:1 Changed 2 years ago by sebastian

  • Cc trev mjethani added
  • Component changed from Unknown to Platform

comment:2 Changed 2 years ago by mjethani

  • Owner set to mjethani

comment:3 Changed 2 years ago by mjethani

I'm able to reproduce this.

comment:4 Changed 2 years ago by mjethani

  • Review URL(s) modified (diff)

comment:5 Changed 2 years ago by sebastian

  • Priority changed from Unknown to P3
  • Ready set

comment:6 Changed 2 years ago by sebastian

  • Component changed from Platform to Build-and-Release-Tools

comment:7 Changed 2 years ago by mjethani

  • Status changed from new to reviewing

comment:8 Changed 2 years ago by abpbot

A commit referencing this issue has landed:
Issue 5660 - Check for runtime.getBrowserInfo API support

comment:9 Changed 2 years ago by abpbot

comment:10 Changed 2 years ago by sebastian

  • Milestone set to Adblock-Plus-for-Chrome-Opera-next
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reviewing to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.