Opened 2 years ago

Last modified 11 months ago

#6091 closed defect

"Hide targeted messages" notification showing up everywhere — at Version 4

Reported by: kzar Assignee:
Priority: P2 Milestone:
Module: User-Interface Keywords:
Cc: mapx, jsonesen, sebastian, mjethani, Ross, greiner, arthur, SMed79 Blocked By:
Blocking: Platform: Unknown / Cross platform
Ready: yes Confidential: no
Tester: Unknown Verified working: no
Review URL(s):

https://codereview.adblockplus.org/29785581/

Description (last modified by kzar)

Background

We're getting multiple reports from users (and some of the team) that the "Hide targeted messages?" is showing up whenever they open a new page.

Environment

Chrome (62.0.3202.94), Windows 10
Adblock Plus 1.13.4 installed in a fresh Chrome profile

How to reproduce

  1. Browser to https://github.com OR ​https://happyasis.com/ OR many other websites

Observed behaviour

"Hide targeted messages?" notification is displayed.

Expected behaviour

The notification should only show up occasionally at a times which make sense.

Notes

Change History (4)

comment:1 Changed 2 years ago by kzar

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 2 years ago by arthur

  • Cc greiner added

I can reproduce it with a fresh Chrome (62.0.3202.94 (Official Build) (64-bit)) browser profile on Windows 10, installed ABP from https://adblockplus.org/. When I go to google.com, I'm redirected to google.de but I can click on "use Google.com" in the bottom right corner. The message appears there for me. Also when I just go to https://happyasis.com/.

comment:3 Changed 2 years ago by greiner

Note that this issue doesn't occur in the latest development build but can be reproduced using the latest stable build and going to github.com, for instance.

comment:4 Changed 2 years ago by kzar

  • Cc arthur added
  • Description modified (diff)

Thanks guys, I've updated the description to add those steps.

Note: See TracTickets for help on using tickets.